طرز تهیه شیرینی الماسی
به گزارش تور ایتالیا ارزان، شیرینی الماسی یکی از شیرینی های محبوب ترکیه ای است که به علت شکل و فرمش این نام را برایش انتخاب نموده اند. طرز تهیه شیرینی الماسی زمان بر نیست و تقریبا هم ساده است. این شیدینی معمولا یکی از گرینه هایی است که در بین دیگر شیرینی های نوروزی می درخشد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسی
- آرد سه و نیم پیمانه
- پودر قند یک پیمانه
- کره پاستوریزه کاله(دمای محیط) خرید آنلاین 200 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر (برای تزیین) به اندازه لازم
- شکلات تخته ای (برای تزیین) 100 گرم
- کره (برای تزیین) یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی الماسی
مرحله اول
کره نرم شده را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید و به همراه پودر قند در یک ظرف بزرگ بریزید.
مواد را آنقدر هم بزنید تا ترکیبی کرم رنگ، یکدست و کشدار به دست بیاید. حدودا 10 دقیقه این کار را انجام دهید.
مرحله سوم
تخم مرغ را در همان ترکیب قبل بشکنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند. در ادامه عصاره وانیلی را که دارید، به شکر و تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. این مرحله حدود پنج دقیقه زمان احتیاج دارد.
مرحله چهارم
حالا نوبت به اضافه کردن پودر کاکائو رسیده. پودر را داخل همان مواد قبل بریزید و آنقدر هم بزنید تا مواد از کرم رنگ به قهو ه ای تغییر رنگ بدهد.
مرحله پنجم
در این مرحله آرام آرام آرد را به مواد اضافه می کنیم. آنچه که بسیار مهم است، دقت به شکل بافت خمیر پس از هر مرحله اضافه کردن آرد است.
خمیر نباید بسیار خشک گردد یا بسیار شل و نرم. هر زمان که حس کردید خمیر شیرینی به دستان شما نمی چسبد، اضافه کردن آرد را متوقف کنید. چرا که اگر خمیر خشک گردد؛ شیرینی در نهایت ترک های زیادی روی سطح خود خواهد داشت و مانند کوکی های دیگر ترد نیست.
همچینن در نقطه مقابل آن، شیرینی ها در فر وا می فرایند.
مرحله ششم
خمیر شیرینی را کمی ورز دهید. مراقب باشید که ورز دادن بیش از حد،کره را از خمیر جدا می نماید.
از خمیر شیرینی الماسی، به اندازه یک قاشق بردارید و آن را به وسیله دست هایتان گرد کنید و روی کنار هم بچینید. این کار را تا تمام شدن خمیر ادامه بدهید.
مرحله هفتم
شکر را در یک کاسه بریزید، سپس توپک های خمیری را داخل آن بغلتانید تا سطح آن ها کاملا شکری شوند.
مرحله هشتم
خمیر ها روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر پهن نموده اید، بچینید. در این مرحله باید روی هر کدام از شیرینی های الماسی یک حفره ایجاد کنید.
این کار را با یاری گرفتن از انتهای یک قاشق یا هر وسیله دیگری انجام دهید تا یک گودی کوچک وسط خمیر ایجاد گردد. مراقب باشید که خمیر را سوراخ نکنید یا لبه های آن ترک نخورند.
مرحله نهم
فر را حداقل یک ربع پیش از آغاز به کار به روی دمای 175 درجه قرار دهید.
سینی خمیر را به فر منتقل کنید و به آن ها 10 تا 15 دقیقه برای پخت زمان بدهید.
مرحله دهم
پس از خارج کردن سینی فر، به شیرینی ها زمان بدهید که کمی خنک شوند.
حالا شیرینی الماسی شما آماده است. اما یکی از مراحل مجذوب نماینده پخت و آماده سازی این شیرینی، تزیین آن است.
تزیین شیرینی الماسی
برای این کار گزینه های مختلفی پیش رو دارید.
شما می توانید شکلات تخته ای را به اندازهی کره آب کنید و فضای خالی وسط هر شیرینی را با آن پر کنید. بعلاوه می توانید از ترافل های رنگارنگ بهره ببرید که شیرینی را هیجان انگیزتر می نمایند.
البته استفاده از مرباهای محبوب تان یکی دیگر از راه های خوشمزه تر کردن شیرینی الماسی است. اگر از هواداران مرباهای خانگی هستید طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی، مربای آلبالو و مربای انجیر را هم بخوانید.
استفاده از مغزها و پودر نارگیل از پیشنهادهای دیگر ماست.
نکات طرز تهیه شیرینی الماسی
- آرد را پیش از استفاده چند بار الک کنید تا هوا بین ذرات رد گردد. این کار بافت شیرینی را بهتر می نماید.
- رنگ مواد شیرینی به سلیقه شما بستگی دارد، اگر می خواهید شکلاتی تر باشد، اندازه بیشتری از پودر کاکائو را بهره ببرید. اما توجه داشته باشید که ممکن است شیرینی الماسی تلخ گردد.
- اگر می خواهید شیرینی های رنگارنگی داشته باشید، می توانید به جای پودر کاکائو از رنگ های متنوع خوراکی بهره ببرید.