طرز تهیه پای گیلاس، دسری هیجان انگیز برای مهمانی های شما طرز تهیه پای گیلاس

به گزارش تور ایتالیا ارزان، گیلاس از خوشمزه ترین میوه های تابستانی است که هواداران زیادی دارد. ایران به عنوان یکی از کشورهای تولیدکننده عمده گیلاس شناخته می گردد. علاوه بر مصرف آن به صورت میوه، می توانید انواع مختلفی از دسرها و شیرینی ها را با این میوه مجذوب کننده تهیه نموده و از خوردن آن ها لذت ببرید.

طرز تهیه پای گیلاس، دسری هیجان انگیز برای مهمانی های شما طرز تهیه پای گیلاس

در ادامه قصد داریم با طرز تهیه پای گیلاس فوق العاده خوشمزه و مجذوب کننده آشنا شویم. این پای را می توان به صورت های مختلف ساده و پنیری تهیه کرد و برای مهمانی ها و دورهمی ها مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه پای گیلاس

طرز تهیه پای گیلاس

پای گیلاس از دو بخش خمیر و مواد میانی تشکل شده است. در نتیجه ابتدا به آنالیز مواد اولیه مورداحتیاج برای تهیه خمیر و سپس آماده سازی سایر مراحل می پردازیم. مواد لازم برای تهیه خمیر در جدول زیر آمده اند. این دستور برای طرز تهیه پای گیلاس ساده استفاده می گردد.

مواد لازم

مواد لازماندازه مورد احتیاج
آردسه و نیم لیوان
کره پاستوریزه220 گرم
زرده تخم مرغدو عدد
آبلیمودو قاشق غذاخوری
نمکیک قاشق چایخوری
شکرسه قاشق غذاخوری

سایر مواد اولیه برای تهیه پای گیلاس به صورت زیر هستند.

گیلاسشش پیمانه
آبلیمویک قاشق غذاخوری
شکرسه چهارم پیمانه
نشاسته ذرتپنج قاشق غذاخوری
دارچیننصف قاشق چای خوری
کرهیک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پای گیلاس

برای تهیه این خمیر مراحل زیر را به دقت دنبال کنید.

  • در طرز تهیه پای گیلاس ابتدا آرد را به همراه شکر و نمک ترکیب کنید.
  • کره را درون فریزر قرار دهید تا سفت گردد، سپس به قطعات کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
  • پس از اضافه کردن کره به آرامی و با نوک انگشت مخلوط کنید.
  • زرده تخم مرغ را به همراه آبلیمو و پنج قاشق غذاخوری آب سرد، مخلوط نموده و با چنگال هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
  • مخلوط را به آرامی به خمیر اضافه نموده و هم زده تا خمیر خودش را بگیرد.
  • خمیر را روی سطحی قرار داده و کمی ورز دهید. این ورز دادن نباید زیادب اشد و تنها در حد مخلوط شدن مواد کافی است.
  • خمیر را درون نایلون قرار داده و برای مدت 5 ساعت درون یخچال استراحت دهید.
مواد اولیه تهیه پای گیلاس

در طرز تهیه تارت کره نیز با خمیر مناسب تارت آشنا شدید. می توانید از آن خمیر نیز برای پای گیلاس بهره ببرید.

طرز تهیه مواد میانی و پای گیلاس

پس از تهیه خمیر در طرز تهیه پای گیلاس، به سراغ مواد میانی می رویم. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

  • ابتدا شکر را به همراه نشاسته ذرت و دارچین در یک ظرف کوچک ریخته و ترکیب کنید.
  • گیلاس ها را بشویید، هسته آن ها را جدا نموده و اندازهی آبلیمو به آن ها اضافه کنید.
  • مخلوط شکر و نشاسته را بر روی گیلاس ها ریخته و خوب ترکیب کنید.
  • خمیر را با وردنه باز کنید و به صورت دایره ای برش دهید.
  • ظرف مناسب پای را آماده نموده و خمیر را به آن منتقل کنید. سعی کنید خمیر کمی از لبه ظرف آویزان گردد.
  • مخلوط آماده شده گیلاس را کف خمیر بریزید.
  • کره به جامانده را به برش های کوچک تقسیم نموده و بر روی گیلاس ها قرار دهید.
  • مابقی خمیر را نیز پهن نموده و به صورت نوارهای دو سانتی برش دهید.
  • به صورت دلخواه نوارها را بر روی گیلاس ها قرار دهید. می توانید از بافت حصیری برای این کار بهره ببرید.
  • از رومال تخم مرغ و شیر برای روی خمیر بهره ببرید.
  • می توانید اندازهی شکر دانه درشت زیر بر روی آن بپاشید.
  • به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید.
  • پس از آن درجه فر را کم نموده و حدودا 30 دقیقه دیگر زمان برای پخت اختصاص دهید. زمانی که خمیر طلایی شد و آب گیلاس در خمیر بالایی در حالت حباب زدن عایدی، پای شما آماده است.
آشنایی با طرز تهیه پای گیلاس
اندازه کالری در هر 100 گرم255 کالری
زمان آماده سازی60 تا 90 دقیقه
زمان لازم برای پخت30 تا 60 دقیقه
تعداد نفرات3 الی 4 نفر

اگر خمیر را پس از پخت اولیه به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فریزر قرار دهید، خمیر پای شما تیره نمی گردد. در هنگام سرو پای می توانید از بستنی نیز در کنار آن بهره ببرید. به جای در مواد اولیه، از آب نیز می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه پای گیلاس و پنیر

پای گیلاس و پنیر یکی دیگر از مجذوب کننده ترین و خوشمزه ترین پای هایی است که می توانید با گیلاس تهیه کنید. این دستور شباهت زیادی به طرز تهیه پای گیلاس ساده دارد اما با تغییراتی می توانید طعم جدیدی را تجربه کنید. مواد لازم برای تهیه این پای به صورت زیر هستند:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
خمیر مخصوص پایبه اندازه لازم
پنیر خامه ای250 گرم
شکریک دوم لیوان
اسانس وانیلچند قطره
تخم مرغ2 عدد
گیلاس یا مربای گیلاسبه اندازه لازم

برای تهیه خمیر می توانید از طرز تهیه خمیر پای گیلاس گفته شده در بخش قبل بهره ببرید. سپس خمیر را کف ظرف پهن کنید. برای تهیه مواد میانی ابتدا پنیر خامه ای، شکر، وانیل، یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده تخم مرغ را درون ظرفی بریزید. مواد را خوب ترکیب کنید تا حالت خامه ای و نرم به خود بگیرد. سپس آن را بر روی خمیر بریزید. در نهایت گیلاس یا مربای گیلاس را نیز بر روی مواد قرار دهید.

پای گیلاس و پنیر

مشابه با دستور قبل باقی خمیر را به صورت نواری برش داده و برای تزئین بر روی آن قرار دهید. از زرده تخم مرغ برای رومال خمیر بهره ببرید. ظرف را درون فر با دمای 180 درجه قرار داده و به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد. پس از خنک شدن می توانید برش داده و نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک پای گیلاس

کیک پای گیلاس نیز از خوشمزه های مجذوب کننده است که با گیلاس تازه تهیه شده و هواداران خاص خود را دارد. برای تهیه این کیک به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
گیلاسیک و نیم پیمانه
آرد سفید2 و یک دوم پیمانه
تخم مرغ3 عدد
شکریک و یک دوم پیمانه
شیریک سوم پیمانه
ماستیک سوم پیمانه
روغن مایعیک دوم پیمانه
وانیلیک قاشق مربا خوری
بکینگ پودریک قاشق غذاخوری

ابتدا گیلاس ها را از هسته جدا نموده و به دو نیم تقسیم کنید. در ظرفی تخم مرغ ها را ریخته و به همراه وانیل و شکر به خوبی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. پس از آن شیر و در نهایت ماست را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. پس از ترکیب شدن مواد روغن مایع را اضافه نموده و با مواد مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و دو بار الک کنید. آرد را طی دو تا سه مرحله به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. قالب های مخصوص را آماده نموده و کف آن ها را چرب کنید. اندازهی از مواد درون آن ها ریخته و لایه ای از گیلاس قرار دهید. سپس دوباره مواد کیک بر روی گیلاس ها بریزید.

در نهایت قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار دهید. پس از گذشت 30 دقیقه کیک پای گیلاس را چک کنید در صورت خام بودن اجازه دهید کمی بیشتر درون فر بماند.

طرز تهیه کیک پای گیلاس

برای جلوگیری از پایین رفتن گیلاس ها درون مایع کیک می توانید آ ن ها را ریز خرد نموده تا سبک تر شوند و کمی آن ها را آردی کنید.

برای مشاهده طرز تهیه انواع پای و تارت می توانید به وبلاگ خبرنگاران مراجعه نموده و برای مهمانی های و دروهمی های خود، مجذوب کننده ترین دسرها و شیرینی ها را آماده کنید.

سخن آخر

در این بخش با طرز تهیه پای گیلاس ساده و پنیری و بعلاوه کیک پای گیلاس آشنا شدید. نحوه تهیه آن ها بسیار ساده است و با یک بار امتحان کردن در فهرست علاقه مندی های شما قرار می گیرد. اگر فرصت کافی برای تهیه دسر و شیرینی ندارید می توانید به وسیله خبرنگاران برای خرید شیرینی آنلاین اقدام نمایید. خبرنگاران در کمترین زمان ممکن، برترین و تازه ترین دسرها و شیرینی ها را با برترین قیمت به دست شما می رساند.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 19 بهمن 1403 بروزرسانی: 19 بهمن 1403 گردآورنده: italyro.ir شناسه مطلب: 2592

به "طرز تهیه پای گیلاس، دسری هیجان انگیز برای مهمانی های شما طرز تهیه پای گیلاس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای گیلاس، دسری هیجان انگیز برای مهمانی های شما طرز تهیه پای گیلاس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید