کرونا در اروپا، از تشدید کنترل های مرزی در اتریش تا انتقاد از خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی

به گزارش تور ایتالیا ارزان، جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا از انتقاد شدید آلمان به اعلام رسمی آمریکا برای خروج از سازمان بهداشت جهانی و تصمیم اتریش برای تشدید کنترل های مرزی با اسلوونی و مجارستان برای مقابله با شیوع مجدد کرونا خبر می دهد.

کرونا در اروپا، از تشدید کنترل های مرزی در اتریش تا انتقاد از خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی

با ما سفر کنید و با تور اروپا ارزان از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران بعد از کاهش تدریجی محدودیت های کرونایی در بسیاری کشورهای اروپایی کرونا فرصت مناسبی برای جولان در این اتحادیه یافته و خبرها از شیوع مجدد کرونا در بعضی کشورهای اروپایی و بازگشت مجدد محدودیت ها حکایت دارد.

فرانسه: باید برای موج دوم کرونا آماده باشیم

جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا نشان می دهد که جان کاستکس، نخست وزیر جدید فرانسه اعلام نموده است که در صورت شیوع مجدد کرونا در این کشور در آینده تنها بعضی محدودیت های منطقه ای اعمال خواهد شد و هیچ گونه محدودیت سراسری در کشور برقرار نخواهد شد.

نخست وزیر فرانسه در عین حال گفت: ما باید برای موج دوم کرونا آماده باشیم؛ اما ما در صورت احتیاج دوباره مانند ماه مارس تمام کشور را قرنطینه نمی کنیم چرا که چنین اقدامی عواقب مالی و انسانی گسترده ای خواهد داشت.

وی تأکید کرد که محدودیت های جدید در هر صورت به صورت هدفمند و محدود برقرار خواهد شد.

رد لغو طرح استفاده اجباری از ماسک توسط شهفرایندان آلمانی

نتایج یک نظرسنجی در آلمان هم نشان می دهد که حدود نیمی از شهفرایندان آلمانی لغو قانون استفاده اجباری از ماسک در امور تجاری را رد می نمایند؛ حتی اگر در بعضی ایالت ها موارد ابتلا کاهش پیدا نموده و فاصله ایمنی رعایت گردد.

این نظرسنجی که توسط موسسه یوگو صورت گرفته است نشان می دهد که 54 درصد شهفرایندان مخالف چنین طرحی هستند و تنها 37 درصد از آن حمایت می نمایند.

اعتراضات گسترده علیه بازگشت محدودیت ها در بلگراد

اعتراض هزاران معترض در برابر مجلس صربستان علیه بازگشت مجدد محدودیت های کرونایی به خشونت و درگیری بین پلیس و معترضان منجر شد.

بعد از اینکه تعدادی از معترضان کوشش کردند به سمت ساختمان مجلس هجوم بیاورند پلیس علیه آن ها از گاز اشک آور استفاده کرد.

رئیس جمهور صربستان تنها چند ساعت قبل از این اعتراضات در تلویزیون این کشور با توجه به افزایش آمار مبتلایان در این کشور از بازگشت مجدد بعضی محدودیت ها در هفته های آینده خبر داده بود.

رئیس جمهور صربستان شرایط در کشورش را جدی اعلام نموده و گفت که بخصوص پایتخت این کشور در معرض خطر آسیب های حاصل از شیوع مجدد کرونا قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه همه بیمارستان های در بلگراد پر شده است گفت که از روز آدینه تا دوشنبه یک ممنوعیت خروج برای اهالی این شهر اعمال خواهد شد. همچنین از امروز (چهارشنبه) دیدارهای بیش از 5 نفر در این شهر ممنوع خواهد بود.

بر اساس آمارهای رسمی تا به حال در کشور صربستان حدود نفر به کرونا مبتلا شده و 16719 و 330 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

افزایش فراوری ماسک در آلمان

از ماه سپتامبر هم فراوری ماسک در کشور آلمان به صورت چشمگیری افزایش می یابد. وزارت اقتصاد آلمان حدود 60 میلیون یورو را برای فراوری کالاهای حفاظتی سرمایه گذاری نموده است.

منطقه کاتالونیا در اسپانیا بعد از افزایش چشمگیر شمار مبتلایان عملاً می خواهد همه جا و تحت هر شرایطی حتی در فضای آزاد هم استفاده از ماسک را اجباری کند.

در برلین، پایتخت آلمان هم 40 مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و به این ترتیب شمار مبتلایان به کرونا در این شهر آلمان از ماه مارس به 8501 نفر افزایش پیدا نموده است. از روز دوشنبه هم هیچ مورد مرگ کرونایی در این شهر آلمان گزارش نشده است.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم بر نقش رسانه ها در بحران کرونا تأکید کرد.

جریمه برای مسافران حمل و نقل عمومی بدون ماسک در برلین دو برابر می گردد

جریمه ها برای مسافران بدون ماسک در اتوبوس ها و متروهای برلین دو برابر می گردد. علاوه بر پلیس شرکت حمل و نقل عمومی هم بر رعایت قوانین برای مقابله با شیوع کرونا نظارت می نماید.

اولین بازگشت محدودیت ها در اتریش

اولین ایالت اتریش به دلیل شیوع مجدد کرونا و افزایش آمار مبتلایان بار دیگر بعضی محدودیت های کرونایی از جمله استفاده اجباری از ماسک در اماکن عمومی را اعمال نموده است.

اوبراسترایش یا اتریش علیا به عنوان اولین ایالت اتریش به دلیل شیوع مجدد کرونا قاعده استفاده اجباری از ماسک را اعمال نموده است.

مقامات منطقه ای گفتند که از روز پنج شنبه باید شهفرایندان دوباره از پوشش دهان و بینی در اماکن عمومی استفاده نمایند. توماس استلستر، رئیس این ایالت اتریش در این باره گفته است که شیوع مجدد این بیماری ما را بسیار نگران نموده و ما طبیعتاً دست روی دست نمی گذاریم و نگاه کنیم .

در این ایالت اتریش اخیراً 427 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و حدود 3 هزار نفر در قرنطینه قرار گرفته اند. اتریش علیا با حدود 1.5 میلیون سکنه سومین ایالت پر جمعیت اتریش محسوب می گردد .

این ایالت اتریش در پی شیوع مجدد کرونا از روز آدینه مدارس و مهد کودک های خود را هم تعطیل نموده است. توماس استلستر درباره خطرات بازگشت جهانگرد ها از بالکان غربی هشدار داده است. اتریش قبلاً بالاترین سطح هشدارهای سفر برای 6 کشور بالکان غربی را صادر نموده است .

اتریش کنترل های مرزی با مجارستان و اسلوونی را تشدید می نماید

کشور اتریش با توجه به افزایش آمار مبتلایان در کشورهای بلغارستان، رومانی و مولداوی درباره سفر به این کشورها به شهفرایندان هشدار داده است. وزیر امور خارجه اتریش در این باره هشدار داده است. سباستین کورتس، صدر اعظم اتریش هم اعلام نموده که کنترل های مرزی با مجارستان و اسلوونی را تشدید می نماید. برای این منظور حدود 1800 پلیس وارد عملیات شده اند. صدر اعظم اتریش از شهفرایندان درخواست کرد که به این کشورها سفر ننمایند. وی گفت، شهفرایندان بعد از بازگشت از این کشورها باید در یک قرنطینه 14 روزه قرار گرفته و یا تست کرونایشان منفی گردد.

آسیب های کرونا به شرکت های آلمانی فعال در خارج

با توجه به عواقب مالی سخت کرونا بسیاری از شرکت های آلمانی فعال در خارج مجبور شده اند صندلی های شغلی خود را کاهش داده و تعدیل نیرو نمایند. بر اساس جدیدترین نظر سنجی 43 درصد شرکت های آلمانی فعال در خارج مجبور به تعدیل نیرو هستند.

بر اساس اطلاعات اتاق صنایع و بازرگانی آلمان بحران کرونا یک چالش عظیم برای اقتصاد آلمان در خارج است. مقیاس بحران بسیار بالا است و بیش از 8 شرکت از هر 10 شرکت انتظار کاهش میزان فروش خود را دارند.

در دانمارک هم از روز چهارشنبه اجازه تجمعات تا 100 نفر داده می گردد. از اواسط ماه مارس تا 8 ژوئن تجمعات عمومی با بیش از 10 شرکت نماینده در این کشور ممنوع بوده است. دانمارک هم بعد از کاهش تعداد مبتلایان به کرونا فرایند کاهش تدریجی محدودیت های ضد کرونایی را در پیش گرفته است.

انتقاد شدید آلمان از خروج رسمی آمریکا از سازمان بهداشت جهانی

ینز اشپاهن، وزیر بهداشت آلمان هم اعلام رسمی آمریکا برای خروج از سازمان بهداشت جهانی را به عنوان شکستی سخت ارزیابی نموده و انتقاد شدیدی به آن وارد کرد.

وی در پبامی توئیتری گفت که پویایی گسترش این بیماری در جهان نشان می دهد که اقدامات هماهنگ مهم است. وزیر بهداشت آلمان همچنین گفت: ما احتیاج به همکاری بیشتر برای مبارزه با این بحران داریم و نه همکاری کم تر. وی همچنین گفت که کشورهای اروپایی اصلاحاتی را برای تقویت سازمان بهداشت جهانی در پیش خواهند گرفت.

افزایش آمار مبتلایان در اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها تعداد مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم اروپایی همچنان فرایند صعودی را طی می نماید. بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در اسپانیا 299210 نفر به کرونا مبتلا شده و 28392 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در انگلیس هم بر اساس آمارهای منتشر شده تا به حال 286349 نفر به کرونا مبتلا شده و 44391 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در ایتالیا هم تا به حال 241956 نفر به کرونا مبتلا شده و 34899 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در آلمان هم تا به حال 198355 نفر به کرونا مبتلا شده و 9103 نفر هر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در فرانسه هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 168810 نفر به کرونا مبتلا شده و 29933 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 15 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: italyro.ir شناسه مطلب: 1295

به "کرونا در اروپا، از تشدید کنترل های مرزی در اتریش تا انتقاد از خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا در اروپا، از تشدید کنترل های مرزی در اتریش تا انتقاد از خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید