طرز تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا همراه ویدیو
به گزارش تور ایتالیا ارزان، دنیای چیزکیک ها دنیایی رنگارنگ و پر از طعم های مختلف است. چیزکیک توت فرنگی، چیزکیک شکلاتی، چیزکیک نیویورکی! مزیت این کیک، آماده کردنش به دو روش پختنی و یخچالی است. اما چیزکیک هایی مثل چیز کیک کاراملی کاتلا که به روش یخچالی خیلی سریع آماده می شوند، طرفداران زیادی دارد. همانطور که می دانید چیزکیک را با پنیرهای خامه ای مختلفی درست می کنند. اما پنیر ماسکارپونه به خاطر ته مزه شیری که دارد طعم چیزکیک را فوق العاده و بافت آن را حسابی خامه ای و حجیم می کند. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه چیز کیک کاراملی کاتلا را به شما آموزش دهیم. طعم کاراملی این کیک از کاتلا است که طعم این کیک را حسابی منحصر به فرد می کند. همراه ما باشید.

-
مواد لازم برای تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا
بیسکویت وانیلی 300 گرم
کره آب شده 200 گرم
پنیر ماسکارپونه خرید آنلاین 300 گرم
خامه خرید آنلاین 200 گرم
پودر شکر 250 گرم
وانیل یک قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 50 گرم
کاتلا 200 گرم
-
طرز تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا
مرحله اول
داخل یک کاسه بیسکویت وانیلی را به کمک یک گوشت کوب خرد کنید. کره ذوب شده را داخل بیسکویت بریزید و بعد از مخلوط کردن بیسکویت و کره آن را ته قالب پهن کنید سپس داخل یخچال قرار دهید تا حسابی خودش را بگیرد.
مرحله دوم
حالا پنیر ماسکارپونه را از بسته بندی خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید. خامه و شکر را هم به پنیر اضافه کنید. یک قاشق چای خوری وانیل و نصف پودر ژلاتین را به خامه و شکر اضافه کنید. نصف دیگر پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به کاسه اضافه کنید. در آخر کاتلا را اضافه کنید و مواد را با همزن برقی دور کند کاملا با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
مواد را روی لایه بیسکوییتی ریخته و به کمک یک لیسک روی مواد را کاملا صاف و یکدست کنید.
مرحله چهارم
قالب را به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا چیزکیک خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
بعد از چهار ساعت قالب را از یخچال خارج کنید و روی آن را با کاتلا و بادام زمینی تزیین کنید. نوش جان!
- چیزکیک هایی مثل چیزکیک توت فرنگی، چیز کیک نیویورکی، چیزکیک شکلاتی و چیزکیک تنوری هم یک پیشنهاد فوق العاده برای کسانی که چیزکیک
ویدیو
منبع: کتاب کاله