فرودگاه های نو دنیا که برای رفتن به آنها لحظه شماری خواهید کرد (قسمت دوم)

به گزارش تور ایتالیا ارزان، فرودگاه های جدیدی در دنیا ساخته شده اند که به لحاظ وسعت، امکانات و مدرنیته قابل مقایسه با فرودگاه های سابق نیستند و از آن میان می توان به فرودگاه منچستر و فرودگاه ورشو اشاره کرد.

فرودگاه های نو دنیا که برای رفتن به آنها لحظه شماری خواهید کرد (قسمت دوم)

کشورهای زیادی در پی ساخت فرودگاه های تازه و بزرگ هستند تا بتوانند بهتر جوابگوی نیاز مسافران باشند و درعین حال امکان جابه جایی میلیون ها مسافر در طی سال را فراهم کنند. از فرودگاه بزرگ ترکیه که اخیرا افتتاح شد و با قابلیت خدمات رسانی به 200 میلیون مسافر در سال، لقب بزرگ ترین فرودگاه جهان را از آن خود کرده است تا فرودگاه های پیتسبورگ و منچستر که با همین هدف ساخته شده اند.

فرودگاه کارلایل لیک دیستریکت، بریتانیا

فرودگاه کارلایل لیک دیستریکت (Carlisle Lake District Airport)، تازهترین فرودگاه منطقه ای بریتانیا به شمار می رود که از همان ابتدا با مسائل زیادی روبرو شد. این فرودگاه در کنار پارک ملی لیک دیستریکت (Lake District National Park) قرار گرفته است و پروازهای زیادی نداشت تا اینکه ترمینال تازه آن ساخته شد و پروازهایش به بلفاست، دوبلین و لندن را شروع کرد. تاخیر در افتتاح آن به خاطر مسئله آموزش کارکنان بود که تا حدی روی حس خوش بینی مردم تاثیر منفی داشت، به هر حال در سال 2019، مردم محلی و گردشگران می توانند از این فرودگاه استفاده کنند.

فرودگاه بین المللی لیبرتی نیوآرک، نیوجرسی

فرودگاه بین المللی لیبرتی نیوآرک (Newark Liberty International Airport) در شهر نیوآرک در استان نیوجرزی کشور آمریکا قرار گرفته است و از مزایای این فرودگاه قرار داشتن آن در جهت راه آهن واشنگتن. بوستون است. 2/3 میلیارد دلار برای بازسازی تعدادی از ترمینال های موجود اختصاص یافته است. این فرودگاه 33 گیت دارد و با اضافه شدن پارکینگ های تازه، فود کورت ها، ساختمان مرکزی ورودی و خروجی، چهره ای کاملا تازه پیدا خواهد کرد و می تواند با سایر فرودگاه های جهان رقابت کند. فرودگاه لیبرتی نیوآرک قرار است در سال 2021 افتتاح شود و در طی این مدت سایر ترمینال های فرودگاه نیز بهسازی می شوند.

فرودگاه بین المللی پیتسبورگ

پیتسبورگ در گذشته یکی از مهم ترین قطب های فرودگاهی ساحل شرقی بود که با ادغام ایرلاین های یو اس (US Airways) به ایرلاین های آمریکایی (American Airlines) در سال 2015 از رونق افتاد و از تعداد مسافران کاسته شد. اما مقامات فرودگاه بین المللی پیستبورگ (Pittsburgh International Airport) مبلغ 1/1 میلیارد دلار برای بازسازی ساختار فرودگاه و مناسب سازی آن هزینه کرده اند. ساختمان ترمینال منطقه هوایی (ایرساید) به ساختمان لندساید توسعه می یابد و محوطه گیت ها بازسازی می شود. فرایند بازسازی این فرودگاه احتمالا در سال 2023 به انتها می رسد.

فرودگاه منچستر

فرودگاه منچستر (Manchester Airport) سومین فرودگاه شلوغ بریتانیا است که در شهر منچستر کشور انگلستان قرار گرفته است و در ارتفاع 78 متری از سطح دریا واقع شده است.

این فرودگاه بزرگ ترین پروژه توسعه خود را در دستور کار دارد تا هر چه بیشتر برای آینده مهیا و مناسب شود و بتواند به جهتهای خیلی دور نیز پرواز داشته باشد. این برنامه شامل تخریب و تبدیل ترمینال دو به یک سوپر ترمینال با گیت ها و امکانات مسافری تازه می شود که یک سال از شروع آن می گذرد و بخشی از ترمینال یک به زودی تخریب می شود تا فضای بیشتری برای ترمینال تازه فراهم شود.

فرودگاه بین المللی لانگ ثان، شهر هوشی مین

فرودگاه بین المللی لانگ ثان (Long Thanh International Airport)، فرودگاه تازهی است که جایگزین فرودگاه فعلی شهر هوشی مین با امکانات قدیمی و کم خواهد شد. این فرودگاه قدیمی که در وسط شهر قرار گرفته است، در زمان جنگ ویتنام ساخته شده است و می تواند 5 میلیون مسافر بیشتر از حد پیش بینی شده جابه جا کند. با افزایش تعداد بازدیدکنندگان از این کشور و افزایش پروازهای ملی، ایرلاین های ویتنام فعالیت خود را بیشتر کرده اند و دولت تصمیم به ساخت یک فرودگاه تازه گرفت.

فرودگاه ورشو

فرودگاه فردریک شوپن ورشو (Frederic Chopin airport)، فرودگاه اصلی شهر ورشو به شمار می رود که به تدریج به ازدحام جمعیت آن افزوده می شود و از آنجا که تعداد مسافران و ایرلاین های ارزان قیمت روز به روز بیشتر می شود، این فرودگاه نمی تواند به خوبی خدمات رسانی کند. رئیس حمل و نقل ملی، ایرلاین های لهستانی لات سعی دارد انتظارات خود را در فرودگاه لهستانی مرکزی ورشو (Warsaw Central Polish Airport) عملیاتی کند که قرار است در 40 کیلومتری شرق مرکز شهر در Baranów ساخته شود. قطارهای سریع السیر مسافران را در عرض 15 دقیقه به مرکز شهر و بالعکس جابه جا می کند و امکانات و فضای این فرودگاه برای 45 میلیون مسافر در سال در نظر گرفته شده است. کار ساخت این فرودگاه در سال 2021 شروع می شود و 6 سال بعد آماده افتتاح خواهد بود.

فرودگاه بین المللی لوئیس آرمسترانگ نیواورلئان

مسافرانی که از فرودگاه بین المللی لوئیس آرمسترانگ نیواورلئان (Louis Armstrong New Orleans International Airport) استفاده می کنند بی صبرانه منتظر افتتاح ترمینال تازه آن هستند. این افتتاحیه تا به امروز دوبار به تاخیر افتاده است و ماه مه 2019 را زمان افتتاح آن اعلام کرده اند. ساخت این ترمینال تازه و مدرن، هزینه ای بالغ بر 1/029 میلیارد دلار داشته است و جان تازه ای به این فرودگاه و زیرساخت های فعلی آن خواهد داد. این رویداد مصادف با زمان شکوفایی و رشد فرودگاه (مانند پروازهای جهت دور به لندن) همراه بوده است.

فرودگاه مورسیا. کورورا، اسپانیا

اگر سال آینده به مورسیا سفر کنید، احتمالا جزو اولین مسافرانی خواهید بود که به فرودگاه تازه مورسیا. کورورا (Murcia. Corvera Airport) قدم می گذارید. تا به امروز همه پروازها در فرودگاه مورسیا. سان یاویر (Murcia-San Javier Airport) انجام می شده که یک پایگاه نظامی مجهز به ترمینال مسافربری است. با این حال پس از یک جنگ طولانی مدت، این فرودگاه تازه در ماه مارس 2019 جایگزین فرودگاه قدیمی می شود و ایزی جت و جت تو، اولین ایرلاین های این فرودگاه خواهد بود. این فرودگاه بین مورسیا و کارتاجنا قرار گرفته است و در نتیجه به شبکه بزرگراه متصل بوده و جهت دسترسی آن به تفرجگاه های نزدیک فرودگاه و هتل های مدرن به راحتی امکانپذیر است.

منبع: کجارو / edition.cnn.com
انتشار: 6 اسفند 1400 بروزرسانی: 6 اسفند 1400 گردآورنده: italyro.ir شناسه مطلب: 2159

به "فرودگاه های نو دنیا که برای رفتن به آنها لحظه شماری خواهید کرد (قسمت دوم)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرودگاه های نو دنیا که برای رفتن به آنها لحظه شماری خواهید کرد (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید