تور دهلی: راهنمای خرید در دهلی، هند (قسمت دوم)

به گزارش تور ایتالیا ارزان، دهلی، مرکز هند، یکی از برترین شهرهای این کشور برای خرید است. تنوع مراکز خرید در دهلی باعث شده که هر کسی با هر سلیقه و بودجه ای بتواند خرید کند و با دست پر از بازارها و مراکز خرید به خانه برگردد. در قسمت قبلی مقاله تعدادی از بازارهای دهلی را معرفی کردیم. در ادامه این لیست را دنبال کنیم و با تعدادی از مراکز خرید بزرگ این شهر آشنا می شویم. با خبرنگاران همراه باشید.

تور دهلی: راهنمای خرید در دهلی، هند (قسمت دوم)

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

خرید کردن در دهلی بسیار مجذوب نماینده و هیجان انگیز است. به خصوص در بازارهای سنتی این شهر که در گوشه و کنار آنها، رنگ ها و عطرهای مختلف توجه هر بیننده ای را جلب می نماید. در این بازارهای رنگارنگ می توانید ساعت ها بگردید بدون اینکه احساس خستگی کنید. برخی از بازارها، مکان هایی برای خرید مقرون به صرفه و برخی از آنها پاتوق اهالی شهر هستند که در آنها می توانید زندگی اهالی را از نزدیک ببینید و با فرهنگ متفاوت آنها آشنا شوید.

در قسمت قبلی مقاله تعدادی از بازارهای مشهور دهلی را معرفی کردیم. در این قسمت، این لیست را ادامه می دهیم.

چاندنی چوک (Chandni Chowk)

چاندنی چوک یکی از مشهورترین و قدیمی ترین بازارهای دهلی است. این بازار شلوغ و رنگارنگ از بخش های مختلفی تشکیل شده است که انواع محصولات متنوع را عرضه می نمایند. بازار کاترا نیل (Katra Neel) انواع پارچه از جمله ابریشم، ساتن، کرپ، نخ و چیت موصلی دارد. Bhagirath Palace، بزرگ ترین بازار محصولات الکترونیکی در آسیا است. انواع تجهیزات پزشکی هم در این بخش عرضه می گردد. علاقه مندان به ادویه جات باید از بازار Khari Baoli تماشا نمایند.

غرفه های متعددی در چاندنی چوک، غذاهای لذیذ و خیابانی عرضه می نمایند. رستوران ها و کافه های زیادی در این محدوده وجود دارند که با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید. نزدیک ترین ایستگاه مترو به این بازار، ایستگاه چاندنی چوک است.

این بازار یکی از قدیمی ترین بازارهای دهلی است که در نزدیکی ایستگاه قطار دهلی قدیم واقع شده است. ویژگی اصلی این بازار، اصالت و تنوع کالاهای آن است. غذاهای محلی، بیش از 1000 نوع شیرینی، انواع ساری و هر محصولی که شما را به یاد سفر به هند بیاندازد در این بازار پیدا می گردد. محصولات چرمی، وسایل الکترونیکی، کفش و حتی کتاب هم برای فروش در این مجموعه عرضه شده است.

بازار ساروجینی ناگار (Sarojini Nagar)

ساروجینی ناگار منطقه ای در جنوب غربی دهلی است. این منطقه در نزدیکی فرودگاه Safdarjung واقع شده است و به وسیله ایستگاه متروی INA قابل دسترسی است. این منطقه برترین مکان برای خرید لباس و انواع پارچه است. علاوه بر فروشگاه ها و نمایشگاه های بزرگ برندهای داخلی و بین المللی، خیابان هایی که اطراف آن را مغازه های مختلف فروش لباس در بر گرفته است، این بازار را تشکیل می دهند. در این مغازه ها می توانید طیف وسیع و متنوعی از لباس ها را در مقدار ها، مدل ها و رنگ های گوناگون بخرید. این بازار از چهار بخش بزرگ تشکیل شده است؛ بازار بابو (Babu)، بازار سوبزی (Subzi)، بازار مرکزی و ماندیر والی ساید (Mandir wali side).

بازار بابو در شمال غربی بازار ساروجینی ناگار واقع شده است. این بازار چهار ردیف مغازه سرپوشیده دارد که روبه روی هم قرار گرفته اند. بیشتر مغازه ها به فروش انواع پوشاک اختصاص دارند. فروشگاه مشهور Mahindra Sweets در این بخش قرار گرفته است. این مغازه سال ها است که در این بازار به صورت موروثی اداره می گردد. خریداران بازار جلوی این مغازه صف می کشند تا زولبیا و سمبوسه بخرند. علاوه بر پوشاک، فروشگاه های متعدد دیگری هم در این بخش از بازار وجود دارد. آرایشگاه مردانه، فروشگاه کفش، اسباب بازی، قصابی و حتی دندانپزشکی هم در این قسمت وجود دارد. خرید کردن در این بازار در روزهای گرم تابستانی کار سختی است چون دمای هوا بین 45 تا 48 درجه سانتیگراد است. غروب ها، این بخش از بازار که روبه روی بازار مرکزی واقع شده است، بسیار پرجنب و جوش و مجذوب نماینده است. دست فروش ها، فروشندگان غذای خیابانی و جمعیت زیادی از مردم در بازار رفت و آمد می نمایند. یکی از بزرگ ترین مسائل این بازار، نداشتن پارکینگ است.

در جنوب ساروجینی ناگار، بازار سوبزی واقع شده است. سوبزی در واقع کلمه هندی رایج برای سبزی است. در این بازار، میوه و سبزی تازه به فروش می رسد. فروشندگان کوشش می نمایند تا نظر خریداران را با نحوه صدا کردن و ریتم صدای شان جلب نمایند. حتی اگر قصد خرید میوه و سبزی ندارید، بازدید از این بخش از بازار را از دست ندهید.

روبه روی بازار سبزی، بازار مرکزی واقع شده است. در این بازار محصولات متنوعی برای فروش عرضه می گردد و البته دستفروش ها هم دیده می شوند. در این مجموعه فروشگاه های معروف دهلی در زمینه های گوناگون به فعالیت مالی مشغول هستند.

بازار ساروجینی ناگارا از ساعت 11 صبح شروع به کار می نماید و تا ساعت 8 الی 9 شب باز است. این بازار روزهای دوشنبه تعطیل است.

لاجپات ناگار (Lajpat Nagar)

این بازار یکی از مکان های مشهور خرید هم برای گردشگران و هم برای اهالی شهر است. بیشتر محصولات این بازار به پوشاک بانوان اختصاص دارد. زیورآلات و اکسسوری متنوع، انواع پوشاک، کفش و کیف و انواع ساری را با برترین کیفیت می توانید از این بازار بخرید. لباس های با کیفیت با گلدوزی دستی از مشهورترین محصولات این بازار هستند. اگر در چانه زدن مهارت داشته باشید، می توانید تخفیف های بسیار خوبی از فروشندگان بگیرید. حنانگاری روی دست هم در بخشی از این بازار انجام می گردد که هواداران زیادی دارد. این بازار روزهای دوشنبه تعطیل است. نزدیک ترین ایستگاه مترو به این بازار ایستگاه لاجپات ناگار است.

بازار گریتر کیلاش (Greater Kailash)

این بازار که به اختصار GK هم نامیده می گردد یکی از بازارهای مشهور هند است که به دو بخش GK-I و GK-II تقسیم می گردد. این بازار شیک در جنوب دهلی واقع شده است. فروشگاه های برندهای برتر بین المللی و داخلی در این بازار قرار گرفته اند. هر برندی که تصور کنید در این مجموعه شعبه دارد. رستوران ها و کافه های متعدد در این بازار پذیرای خریداران هستند. بازار سه شنبه ها تعطیل است. به وسیله ایستگاه متروی Kailash Colony می توانید به این بازار دسترسی داشته باشید.

مرکز تجاری Connaught Place

این بازار که به اختصار CP هم نامیده می گردد یکی از مشهورترین و شیک ترین بازارهای دهلی است. هر کسی که در دهلی زندگی می نماید، آوازه این بازار بزرگ را شنیده است. اگر در پی خرید از برندهای مشهور و بزرگ هستید به این بازار سر بزنید. به وسیله ایستگاه متروی Rajiv Chowk می توانید به این بازار دسترسی داشته باشید.

منبع: کجارو / amazingindiablog.in
انتشار: 5 بهمن 1400 بروزرسانی: 5 بهمن 1400 گردآورنده: italyro.ir شناسه مطلب: 2123

به "تور دهلی: راهنمای خرید در دهلی، هند (قسمت دوم)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور دهلی: راهنمای خرید در دهلی، هند (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید