بهترین غذاهای تایلندی برای میل کردن
به گزارش تور ایتالیا ارزان، تایلند کشوری زیبا با غذاهایی متنوع است. مردم این کشور همیشه شاد و خندان هستند و میتوانند بهترین غذاهای آسیایی را برای شما در تور تایلند بپزند.

غذای کای یانگ (Kai yang) تایلندی
این غذای طبیعی به نام کای یانگ یکی از بهترین غذاهایی است که ماده اصلی آن گوشت مرغ است. مرغها در این غذا ابتدا به روش مخصوص تایلندی مزهدار شده و سپس گریل میشوند. از دیگر نکات جالب توجه این غذا استفاده از ریشه گشنیز، پودرسیر و سسماهی برای سرو آن میباشد که این مورد خود ظرافت و حساسیتهای آشپزان تایلندی را نشان میدهد.
غذای گائنگ دائنگ (Gaeng Daeng) تایلندی
نام دیگر این غذا کاریِ قرمز است و تقریبا می توان آن را یک غذای آبکی اما بسیار خوشمزه قلمداد کرد. در این غذای آبکی از تکههای بسیار تازه گوشت استفاده میشود که علاوه بر بخشیدن طعم و مزه بهتر به غذا، مشکل گردشگرانی از تور تایلند لحظه آخری به غذاهای آبکی علاقه ندارند، حل کند.
برنج سرخ شده و میگو (Khao Pad) تایلندی
این غذا از ریشهدارترین غذاهای تایلندی میباشد که محبوبیت خاصی دارد. برای پخت این غذا از مواد زیر استفاده میکنند:
- میگو
- گوجه فرنگی
- تخم مرغ و پیاز
- سس فلفل تند
- سیر و سبزیجات معطر
- برنج
- گوشت
خوراک مرغ و بادام زمینی (Gai Med Ma Moung)
این غذا که بسیار ساده پخته میشود و بسیار خوشمزه است و از محبوبترین غذاهای این کشور به شمار میرود و برای پخت آن از مواد زیر استفاده میکنند:
- عسل
- سس سویا(شیرین)
- فلفل تند
- بادام زمینی(بو داده)
- مرغ
- سیر و سایر ادویهجات دلخواه