دلایل افزایش مقطعی قیمت مرغ چیست؟
به گزارش تور ایتالیا ارزان، دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی کشور دلایل افزایش قیمت مرغ در چند وقت اخیر را تشریح کرد.
![دلایل افزایش مقطعی قیمت مرغ چیست؟ دلایل افزایش مقطعی قیمت مرغ چیست؟](https://italyro.ir/upload/2023/04/12/a6c006762528e8f-e357d7f5c15eb7-4ce0ec132e79.jpg)
به گزارش ایسنا، پرویز فروغی با بیان اینکه به علت مسائل به وجود آمده فراوری مرغ کم شده است، گفت: چند ماه گذشته نهاده دامی به موقع به فراورینماینده نرسید و از طرفی هزینه های فراوری نیز بالا رفته است. بعلاوه مقدار جوجه ریزی نیز کاهش پیدا نموده و قیمت جوجه یکروزه نیز به 20 تا 21 هزار تومان است.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی کشور اضافه نمود: قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده برای مرغداران کمتر از 50 هزار تومان نیست این در حالیست که قیمت هر کیلو مرغ زنده را دستوری و روی 44 هزار تومان نگه داشته اند که این موضوع باعث شده بعضی از فراورینمایندگان از چرخه فراوری خارج شوند و بعضی نیز با ظرفیت کامل جوجه ریزی ننمایند.
وی توضیح داد: با بالا رفتن قیمت گوشت قرمز تنها کالای پروتئینی ارزان مرغ است و همین امر باعث شده که تقاضای مصرف مرغ نیز افزایش یابد.
فروغی با بیان اینکه مسائل به وجود آمده باعث شده که مصرف نمایندگان، فراورینمایندگان را مقصر بدانند و تصور نمایند که آن ها قیمت ها را بالا برده اند، اظهار کرد: باید نهاده به موقع به فراورینمایندگان برسد، قیمت مرغ دستوری نباشد و بر اساس مولفه های فراوری، رغبت از سوی فراورینمایندگان وجود داشته باشد.
منبع: فرارو